Hotel Equatorial Ho Chi Minh City has proudly provided customers the best 5-star accommodation for several years. The elegant combination of hotel, restaurants and spa will please each and every customer.

Our experienced culinary staff and two distinct style restaurants, Orientica Seafood Restaurant and Bar and Chit Chat at the cafe, give you a wide variety of choice for your dining pleasure. Orientica Seafood Restaurant and bar is located on the second floor, will best fit any business party or those who enjoy watching the chef’s in action. Meanwhile, Chit Chat at the cafe is located at the lobby floor and serves breakfast, lunch and dinner from early morning till late at night.Moreover, after a long working day customers can pamper themselves in our Equinox Spa and Fitness Centre. All guests can enjoy our complimentary jacuzzi, steam room and sauna. The centre with certified personal trainers and expert massage therapists will definitely make your staying in Hotel Equatorial Ho Chi Minh City a memorable experience. Our enthusiastic and friendly staff are pleased to give customers a feeling of being at home and a luxury experience at once.

Khách sạn Equatorial Tp.HCM hiện đang tìm kiếm thực tập sinh cho Bộ phận Công nghệ Thông tin. Đây là cơ hội để các bạn sinh viên tiếp cận với công việc thực tế tại Doanh nghiệp, quan trọng hơn sẽ được sự dẫn dắt và đào tạo nghề trong suốt thời gian thực tập.

Lợi ích được hưởng:
- Được hướng dẫn và thực hành làm việc theo quy trình làm việc của Bộ phận Công nghệ Thông tin
- Các công việc thuộc Bộ phận Công nghệ Thông tin khác sẽ được đề cập cụ thể trong quá trình phỏng vấn, thực tập.
- Được làm việc trong môi trường chuyên nghiệp
- Cung cấp đồng phục.
- Hỗ trợ giặt ủi đồng phục.
- Bãi giữ xe miễn phí.
- 02 bữa ăn/ ngày làm việc 08 tiếng.
- Được cấp giấy chứng nhận thực tập do Tổng Quản lý Khách sạn trực tiếp ký tên và đóng dấu sau khi hoàn thành thời gian thực tập

Yêu cầu:
- Có niềm đam mê và kiến thức căn bản về Công nghệ Thông tin
- Đang theo học tại các Trường Đại học, Cao đẳng
- Kỹ năng tiếng Anh khá

Địa điểm làm việc: Khách sạn Equatorial Tp. HCM, 242 Trần Bình Trọng, Quận 5, Tp. HCM

Hồ sơ của ứng viên quan tâm có thể gửi tới email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. theo tiêu đề  [Equatorial- 1019] Vị Trí - Họ Tên

HẠN CUỐI: 30/11/2019